DynTruss

A vállalatod működése jelentősen befolyásolja az általad kínált szolgáltatásod minőségét. Egy jól szervezett vállalatban professzionálisak a folyamatok és kihasználtak az automatizálásából adódó lehetőségek, így az általad nyújtott szolgáltatások kiemelnek a versenytársaid közül. Ezért mi a termékfejlesztés során olyan területekre helyeztük a hangsúlyt, amik hasznos támogatást nyújtanak az operatív vállalatirányítási tevékenységeid elvégzéséhez.

Folyamatszabályozó megoldásainkkal átláthatóbbá tesszük a szervezeted működtetését a grafikus nyomon követést biztosító felületekkel, az automatizált folyamatokkal; operatív beavatkozási lehetőségeket biztosítunk, annak érdekében, hogy a munkatársaid hatékonyan, több értéket tudjanak teremteni, mindezt úgy, hogy mindenki arra koncentrál, ami a feladata.

Az általunk használt technológiának köszönhetően ügyfeleink képesek a PSD2 irányelvek által támasztott FinTech elvárásoknak megfelelő megoldások kiépítésére. A DynTruss kollekcióba tartozó termékek nyújtotta lehetőségek kiaknázására két eltérő felhasználási módot is kínálunk ügyfeleink részére.

Alkoss szabadon a Dyntruss fejlesztési keretrendszerben

A DynTruss termékkollekció hat darab, önálló működésre, felhasználásra is alkalmas termékből felépülő összetett fejlesztési keretrendszerként is használható, ami segítségével ügyfeleinknek szabad kezet adunk saját, egyedi elképzeléseket kielégítő új munkafolyamataik megtervezésére, megalkotására, üzemeltetésére és tökéletesítésére, mindezt aktív közreműködésünk nélkül.

Modellezz

a könnyen használható, rugalmas modellező eszközünk segítségével BPMN 2.0 szabványnak megfelelően!

Szerkessz

saját felhasználói formokat az egyes folyamatlépésekhez fejlesztők nélkül!

Definiálj

komplex DMN döntési táblákat és illeszd be a folyamatodba!

Írj

felhasználói iránymutatásokat, amiket a folyamattal együtt webhelpként publikálhatsz is!

Generálj

az általad megalkotott folyamatmodellekből futtatható folyamat vezérelt alkalmazást!

Futtasd

a legenerált folyamatokat!

Kontrolláld

a futó folyamatokat grafikus nyomon követést biztosító felületek segítségével, és azonosítsd a szűk keresztmetszeteket!

Mérd

a folyamatok és a folyamatban résztvevő szervezetek és személyek hatékonyságát, az elvégzési, átfutási és ráfordítási időket és a külső vagy belső SLA vállalásoknak való megfeleléseket!

Optimalizáld

a szervezetet és a folyamatokat a mért adatok alapján!

Vedd gyorsan használatba a már előre elkészített célmegoldásainkat

E konstrukció esetében a megoldáscsomagjainkban a hagyományos AdviseSoft termékek és a DynTruss termékek teljeskörű integrációját már megvalósítottuk, azért, hogy növeljük a munkavégzésed hatékonyságát. Továbbá ügyfeleink a gyors bevezetés privilégiumát is élvezhetik, hiszen „csak” az iparági sztenderdek alapján felépített folyamatok testre szabásáról kell az implementálási projekt keretében gondoskodniuk, nem pedig a folyamatokba szervezett működés kialakításáról és lefejlesztéséről.

Az elérhető BSP-ek számosságát és az általuk lefedett üzleti területeket folyamatosan bővítjük a termékfejlesztési tevékenységünk keretei között.

„Digital New Business Solution Folyamatvezérelt Finanszírozási Ajánlat Menedzsment” BSP
„Digital Stock Finance Business Solution Folyamatvezérelt Készletfinanszírozás Menedzsment” BSP
„Digital Document Store and Management Business Solution Folyamatvezérelt Dokumentumkezelés” BSP
 • ZFolyamatvezérelt „New Business”, vagyis új lízing ügyletek szerzésére irányuló, a teljes közvetítői tevékenységet és folyamatokat lefedő integrált megoldás.
 • ZA pénzügyi közvetítő képviselői kizárólag a DynTruss RoadRunner alkalmazásunkban látják el a feladataikat és tartják a kapcsolatot a finanszírozó céggel.
 • ZA finanszírozói fél részéről résztvevő szereplők a DynTruss Application Portált, illetve ehhez integráltan kapcsolódó AS Core rendszert használva végzik el kérelmek kezelésével kapcsolatos - egészen az ügylet aktiválásáig terjedő – feladataikat.
 • ZA pénzügyi termékek vonatkozásában elérhető széleskörű paraméterezési lehetőségek által a közvetítői munka hatékonysága jelentősen növelhető.
 • ZAz ajánlatadási és a szerződéskötési folyamat során mindvégig biztosított a közvetítő és finanszírozó fél közötti online módon történő, jól dokumentált együttműködés.
 • ZAz eszközforgalmazók, márkakereskedések speciális jellemzőkkel bíró készletfinanszírozási ügyletek ügyletindításához és ügyletzárásához kapcsolódó tevékenységeket lefedő integrált megoldás.
 • ZA szerződő fél minimális adatbevitellel online módon képes egy meglévő készletfinanszírozási keretszerződés terhére új finanszírozási kérelmet benyújtani a finanszírozó felé, a vonatkozó keretszerződésben megadott feltételek és ellenőrzési algoritmusok teljesülése esetén.
 • ZA nyitott készletfinanszírozási szerződés zárása egy gombnyomással elindítható, az elszámolás automatikus.
 • ZA limitek, allimitek összetett rendszere és az egyéb feltételek teljesülésének monitorozása precíz kontrolt biztosít a finanszírozó fél részére.
 • ZLehetőség van a finanszírozási kérelmek API-n keresztül történő beküldésére a finanszírozó fél részére, így az erre felhatalmazott szereplők automatikusan, felhasználói beavatkozás nélkül is képesek a készletfinanszírozási kérelmet benyújtására.
 • ZItt is kiemelt hangsúlyt fektetünk a készletfinanszírozást igénybe vevő és a finanszírozó fél közötti hatékony együttműködésre, valamint az ügyletet kísérő dokumentációk kezelésére.
 • ZPapíralapon hiteles és elektronikusan hiteles iratok egyidejű kezeléséhez kapcsolódó összetett tevékenységek korszerű, folyamatvezérelt megoldása.
 • ZEgyszerre támogatja a vállalat kimenő, bejövő és belső iratáramlását mind a finanszírozási tevékenységhez, mind pedig az alapműködéshez kapcsolódó iratok vonatkozásában.
 • ZA BPMN alapú, iratkezeléssel összefüggő folyamatok során DMN szabályok alkalmazásával komplex szabályrendszereket lehet kiépíteni például irat validálási, jogosítási, vagy publikálási folyamatokra. A szabályok módosítása a felhasználó kezében van, fejlesztést nem igényel.
 • ZA szállítói számlák befogadása még soha nem volt ennyire jól szervezett és automatizált! A NAV online-ban a vállalat részére feladott adatszolgáltatási adatok alapján a bejövő szállítói számla egy pillanat alatt legenerálható, párosítható a hiteles példánnyal, egyúttal a jogosítása folyamatba szervezett, transzparens módon akár automatizálható is.
 • ZEgy felhasználóbarát, online megoldás az üzleti életben egyre gyakoribb PKI aláírások ellenőrzésére, a validálási döntések kezelésére.