A jövőt építjük a múlt tapasztalatai alapján

Együtt nőttünk fel a magyar eszközfinanszírozási piaccal. Központi tranzakciós rendszerünk fejlesztése 1996-ban kezdődött, majd az első implementációnk 1999-ben élesbe is állt. A 2000-es évek elején, ügyfeleinket megelőzve elkezdtük kialakítani a folyamatokba szervezett, strukturált és precízen dokumentált működés alapjait.

Megbízhatóságunkat alapvető értékünknek tekintjük, vállalásainkat magas fokú átgondoltság alapján, felelősségteljesen tesszük. Kiforrott ajánlatadási, minőségellenőrzési és előrehaladás-követési módszertanokkal rendelkezünk, amelyeket szintén egyedi módszertanon alapuló terv/tény visszacsatolási rendszerünkkel folyamatosan finomhangolunk.

Eszközfinanszírozási tranzakciós rendszerek hazai piacvezetője

Az eszköz alapú finanszírozás tranzakciós rendszereinek területén meghatározó jelenléttel bírunk mind az ügyfélkörünk kiterjedtsége, mind a megoldásaink iparági referenciaként minősülése tekintetében. Széles körű technológiai és általános rendszer-szemléleti tudás-központként működünk.

Több, mint fejlesztőcég

Munkánk során olyat teremtünk, ami megelőzőleg nem létezett és meggyőződésünk szerint értéket képvisel. Nem a világszintű értékesítési csatornákkal rendelkező cégek termékeit adjuk tovább kis egyedi kiegészítésekkel, és nem is kezdünk „nulláról” hasonló szoftverek fejlesztésébe egyedi ügyféligények alapján.

Tudjuk, miből és hogyan lehet várat építeni

A pénzügyi informatikai rendszereknek speciális elvárásoknak kell megfelelni, különös tekintettel a megbízhatóság, védettség, nagy mennyiségű adat kezelésére, jelentés tételi kötelezettségek teljesítésére alkalmasság vonatkozásában. Ezeket szem elött tartva végezzük nap mint nap mind az AdviseSoft termékekhez kapcsolódó termékfejlesztési tevékenységünket, mind az ügyféligényre történő egyedi fejlesztéseket.

Professzionális munkakörnyezetünk, munkavégzési módszertanaink, az adott feladathoz igazodó céleszközeink, teljesítmény értékelési rendszerünk és jövőképünk biztosítja, hogy termékeink mind minőségük, mind összetettségük és paraméterezhetőségük tekintetében egyidejűleg képes teljesíteni a legnagyobb hazai pénzintézetek és a kisebb létszámmal működő finanszírozók elvárásait is.

Verzió kezelési módszertanunk és az ügyfelekkel történő kapcsolattartási belső rendszerünk rendet teremtenek a káoszban, átláthatóságot és kiszámíthatóságot biztosítanak az ügyfeleinknek.

Jó termék csak elégedett munkavállalóval lehetséges

Munkatársainkat 10 éves munkaviszony után 6 hetes fizetett rekreációs szabadság illeti meg. Eddig ezt már 20 munkatársunk is kiérdemelte. Sőt mára már olyan kollégákkal is büszkélkedhetünk, akik kétszer is elnyerték e jutalmat!

Mentori programunk keretében az új belépőket többéves szakmai múlttal rendelkező tapasztalt kollégák mentorálják a próbaidőszak alatt és az azt követő években is.

Termékeink

Az AdviseSoft Core termékcsaládunk a lízing-, hitel- és faktoring tevékenységet folytató pénzintézetek komplett informatikai támogatását látja el.

Ismerje meg AS Core termékcsaládunkat!

Sok éves intenzív termékfejlesztést követően 2016-ban jelentünk meg a piacon a DynTruss termékcsaládunkkal.

Ismerje meg Dyntruss termékcsaládunkat!