JOGI TÁJÉKOZTATÓ

Kérjük, hogy az Advisesoft Zrt. https://www.advisesoft.com/ címen elérhető weboldala és ennek aloldalai megtekintését megelőzően olvassa végig az alábbi tájékoztatót. A weboldalunk megnyitása az Ön részéről az alábbi tájékoztatóban foglalt feltételek elfogadásaként minősül. 

Szerzői jogi tájékoztató

Az Advisesoft Zrt. weboldalain megjelenő tartalmak – így különösen: nevek, logók, grafikák, tájékoztatók, elemzések és egyéb információs anyagok, illetve letölthető dokumentumok – szerzői jogi védelem alatt állnak, így azok jelen tájékoztatóban nem engedélyezett módon történő felhasználása szerzői jogsértést valósíthat meg. 

Az Advisesoft Zrt. hozzájárul a weboldalain közzétett információk idézési célú felhasználásához. Ezen hozzájárulás feltétele, hogy az idézés az átvevő mű jellege és célja által indokolt terjedelemben és az eredetihez híven, a forrás pontos megjelölésével történjen. 

Az Advisesoft Zrt. hozzájárul továbbá, hogy a weboldalain elhelyezett információkról Ön magáncélra másolatot készítsen, amennyiben ez közvetlenül sem szolgálja jövedelemszerzés, vagy jövedelemfokozás célját (nem értendő ide az Advisesoft Zrt. által esetlegesen felkínált álláslehetőséggel megvalósuló jövedelemszerzés). 

Az Advisesoft Zrt. weboldalain közzétett információk bármely egyéb módon – akár részben, akár egészben – történő felhasználása, így különösen ezen tartalmak más oldalakon történő elhelyezése, illetve más oldalakon erre mutató hivatkozások elhelyezése kizárólag az Advisesoft Zrt. előzetes hozzájárulásával történhet. 

Közzétett információk hitelessége 

Az Advisesoft Zrt. weboldalain közzétett információk és adatok tájékoztató céllal, a teljes körűség igénye nélkül kerültek elhelyezésre, azok aktuális pontosságáért és hitelességéért az Advisesoft Zrt. nem vállal felelősséget. 

Advisesoft IKR Web Modul 

A weboldalról elérhető Advisesoft IKR Web Modul felhasználására kizárólag az Advisesoft Zrt. ilyen jogosultsággal rendelkező ügyfelei jogosultak, az ügyfél és az Advisesoft Zrt. között hatályban lévő szerződésekben foglalt feltételeknek megfelelően. Amennyiben az Advisesoft Zrt. nem biztosított Önnek belépési jogosultságot az Advisesoft IKR Web Modul felületére, úgy a belépést ne kísérelje meg, mert ezzel bűncselekményt valósíthat meg! 

Adatvédelmi tájékoztató 

Az AdviseSoft Zrt. https://www.advisesoft.com/ címen elérhető weboldala és ennek aloldalai személyes adatot nem gyűjtenek, nem kezelnek, személyes adatok AdviseSoft Zrt.-hez történő eljuttatását biztosító funkcionalitással nem rendelkeznek. 

A weboldal által alkalmazott egyetlen cookie a „wp-wpml_current_language”, amely a weboldal választott nyelvének tárolására szolgál, tehát célja a weboldal funkcionalitásának biztosítása. A weboldal alapértelmezett nyelve magyar. Angol nyelv választása esetén ezen választás 1 nap időtartamon keresztül kerül eltárolásra, a látogató személyének azonosítására ugyanakkor ezen esetben sem alkalmas.

 

Kellemes böngészést kívánunk!