Év Vállalata Díj 2009
IT-Business Leadership Award Magyar Hírlap - 50 Magyar Sikeres Kis és Közép-vállalkozás
Oracle Gold Partner
A projekt az Európai Unió támogatásával, az Európai Regionális Fejlesztési Alap társfinanszírozásával valósult meg.
főoldal


Az AdviseSoft Zrt. termékei, 1999-ben jelentek meg a hazai pénzintézeti piacon. Az informatika világán belül a társaság fő profilja a szoftverfejlesztés. E szegmensen belül a hálózatos, illetve az "Internetes" rendszerek, megoldások, technológiák jellemzik és a pénzintézeti, pénzügyi területén számos referenciával, megoldással rendelkezik. Elsődleges terméke, az AS Core (AdviseSoft Integrált Hitel-, Lízing- és Faktoring-adminisztrációs rendszer), amely a lízing, hitel és faktoring tevékenységet folytató pénzintézetek tevékenységéhez nyújt komplett informatikai támogatást. 2008-tól jelent meg a cég telekommunikációs szektorban is az AS Galaxy nevű termékkel, amely a kábelkommunikációs szolgáltatók integrált informatikai megoldása.

Az AdviseSoft Zrt. legfőbb célja, hogy teljes körű ügyviteli támogatást nyújtson a pénzintézeti és kábelkommunikációs ügyfelek számára, hogy azok az üzleti élet minden területén hatékonyan tudjanak elébe menni a piac kihívásainak, változásainak és eredményesek legyenek a versenytársaikkal folytatott küzdelemben.

A vállalat filozófiája, hogy ügyfeleinek ne egyedi fejlesztésű rendszereket kínáljon, amelyek elkészülte után a felhasználó "magára marad", hanem egy olyan univerzális megoldást kínáljon, amely paraméterezéssel és a szükséges modulok kifejlesztésével minden pénzintézet igényeinek megfelelően testre szabható. Ez a megközelítés számos előnyt rejt: az egységes alaprendszer, illetve a leggyakrabban használt modulok az összes cégnél azonosak, így ezek a fejlesztés, az üzemeltetés, és a karbantartás szempontjából folyamatosan a figyelem középpontjában vannak, nincsenek kitéve az egyedi fejlesztésű rendszereket elszigeteltségéből és elhanyagoltságából adódó problémáknak.

Rendszereinket jelenleg csaknem 20 multinacionális cégcsoport 80 feletti hazai leányvállalata használja, kb. 1000 végfelhasználóval, havi több százezer ügyfél számlát, értesítőt kibocsátva.

Az AdviseSoft Zrt. célja, hogy partnereivel olyan kommunikációt tudjon kialakítani, melynek segítségével képes összehangolni az ügyfelek informatikai elképzeléseit az általa nyújtott termékekkel, szolgáltatásokkal, ezáltal létrehozva egy olyan erős szakmai köteléket, mely megfelelő hátteret nyújt partnerei üzleti céljainak eléréséhez, mind hazai, mind nemzetközi piacon.

Ezen stratégia eléréséhez a következő eszközöket alkalmazza, elveket vallja a társaság:

  • Képzett szakember gárda: arra törekszünk, hogy olyan képzett és tapasztalt munkatársakat alkalmazzunk, akik képesek a rendszer bevezetéshez, fejlesztéshez kapcsolódó valamennyi összetett feladat ellátására, hogy ezáltal is hatékonyan támogatni, segíteni, gyorsítani tudjuk partnereink informatikai elképzeléseinek megvalósítását. A szakembereink számára folyamatos szakmai továbbképzést biztosítunk, mind belső oktatások, mind külső szereplők által szervezett továbbképzések keretében.

  • Egyszerűségre törekvés: ez alatt azt értjük, hogy rendszereink megírása közben arra törekszünk, hogy lehetőleg kerüljük a bonyolult programtechnikai megoldásokat, s olyan rendszereket hozzunk létre, illetve szeretnénk létrehozni mely a felhasználók által egyszerűen átlátható, mind a kezelési felület, mind a megvalósított ügyviteli folyamatok tekintetében.

  • Kommunikáció kiemelt fontosságú kezelése: munkánk során azt tapasztaltuk, hogy a partnereinkkel kialakított kapcsolat minősége, az ügyfelek elégedettsége nagymértékben függ a velük való kommunikáció milyenségén, ezért a kölcsönös bizalom és megelégedettség elérése érdekében - a célorientált projekt vezetés keretében - fokozott figyelmet fordítunk a kommunikációra, az ügyfél érdekek mindenkori szem előtt tartására, az elvégzett feladatok megfelelő dokumentálására, prezentálására.

  • Folyamatos technológiai fejlődés, innováció: az informatika állandóan fejlődő, bővülő világában csak az tervezhet hosszú távra, kinek mindennapi céljai között folyamatosan szerepel az új technológiák, irányvonalak megismerése, ezért cégünk nagy hangsúlyt fektet munkatársaink szakmai felkészültségének karbantartására, új lehetőségek megismerésére és alkalmazására.