Év Vállalata Díj 2009
IT-Business Leadership Award Magyar Hírlap - 50 Magyar Sikeres Kis és Közép-vállalkozás
Oracle Gold Partner
A projekt az Európai Unió támogatásával, az Európai Regionális Fejlesztési Alap társfinanszírozásával valósult meg.
főoldal

AS CORE V305-TÓL ELÉRHETŐ FONTOSABB ÚJ FUNKCIÓK - 2017.03.01Jogi eljárás rögzítési lehetőség a partnernél
Az AS Core rendszerben nyilvántarthatóvá váltak a partnerekkel kapcsolatosan indult jogi eljárások adatai.

Read Only jogosultság csak betekintő felhasználók számára
Olyan jogosultsági kört hoztunk létre az AS Core rendszerben, ami az ezzel a joggal rendelkező felhasználó számára csak megtekintési/olvasási hozzáférést biztosít a számlázás, partner- és szerződésgondozás, valamint számviteli területek funkcionalitásához.


A UNICREDIT LEASING AZ ÚJ DYNTRUSS TERMÉKCSALÁDUNKON ALAPULÓ DIGITAL NEW BUSINESS SOLUTION TERMÉKÜNKRE TÉR ÁT A KERESKEDŐI EGYÜTTMŰKÖDÉSEI KAPCSÁN - 2017.02.27Az UniCredit Operatív Lízing Kft.-nél 2016. szeptemberében elkezdődött az AdviseSoft DynTruss termékcsaládon alapuló Digital New Business Solution - Folyamatvezérelt Finanszírozási Ajánlat Menedzsment megoldáscsomag testre szabása, az egyedi fejlesztési igények megvalósítása, kezdetét vette az implementáció.

A Digital New Business megoldásunk a RoadRunner alkalmazásból az AS Core rendszerbe bekerülő finanszírozási kérelmek kezelésével kapcsolatos, egészen az ügylet aktiválásáig terjedő feladatok optimalizált elvégzését támogatja. Irányítja az üzleti folyamatokat, valamint ügyfélbarát módon szabályozza, egyszerű és jó áttekinthető felületekkel biztosítja a kereskedő és finanszírozó közötti hatékony és jól dokumentált együttműködést. Az egyes üzleti tevékenységek szabványosított és optimalizált folyamat mentén történő végrehajtását a DT Workflow Engine irányítja, melyre támaszkodva az ügyintézők a feladatkosarukba kerülő feladatok segítségével végezhetik napi teendőiket, melyet a megoldásunk azzal is kényelmesebbé és gyorsabbá tesz számukra, hogy a kapcsolódó rendszerek teljes integrációjával direkt elérést biztosít az egyes feladatok végrehajtásához szükséges funkciókhoz ún. közvetlen ablakhívások segítségével.

Az újszerű megközelítés, a komplex megoldáscsomag bevezetése szoros projekt ütemterv mentén mindkét fél részéről sokszor kihívásokkal teli, koncentrált csapatmunkát követelt meg: az implementáció kezdeti fázisában cégünk hozzávetőlegesen kétheti rendszerességgel adott ki a kért egyedi fejlesztéseket tartalmazó verziókat. Az üzleti területekkel folytatott egyeztetések segítségével folyamatosan zajlott az AS referencia folyamatok finomhangolása az UCL egyedi üzleti folyamataihoz.
A Digital New Business megoldásunk 2017. januárra, azaz négy hónap alatt az UCL egyedi igényei szerinti éles üzemi felhasználásra alkalmassá vált és ekként elfogadásra került.
Az AdviseSoft Digital New Business Solution működésének sematikus összefoglalóját az alábbi ábra szemlélteti:

AdviseSoft Digital New Business Solution


ÚJ IFRS FELKÉSZÜLÉS, ELÉRHETŐ ÚJ FUNKCIÓK - 2017.01.20A hazai számviteli szabályok 2017-től lehetővé teszik a hazai pénzügyi vállalkozások számára is, hogy pénzügyi kimutatásaikat az IFRS szabályrendszere alapján készítsék el. Az AS CORE rendszer ugyan a korábbiakban is támogatta az IFRS számviteli standardoknak megfelelő anyavállalati jelentésekhez szükséges adatszolgáltatást, ám az egyedi jelentések miatt a korábbi egyszerűsített, közelítő számítások már nem elfogadhatók. Ezért az AdviseSoft Back Office csapata – a megrendelő ügyfelekkel és könyvvizsgálóikkal való szoros együttműködésben – kidolgozta azt a megoldást, amely a teljes körű megfelelést teszi lehetővé a lízingbeadók számára. E megoldáscsomag keretében az eddigi számlázási rendet és paraméterezést megtartva az alábbi változtatások megvalósítását teszi lehetővé:

 • Az AS Core rendszerben készíthető egy „negyedik” kalkuláció, amely a pénzáramlások alapján meghatározza az ügylet effektív kamatlábát és a díjfizetések tőke-kamat bontását ezen belső kamatláb alapján számítja ki;

 • A megoldás keretében lehetőséget biztosít a rendszer a kezdeti költségek és bevételek új feloldási algoritmusának alkalmazására, amely az effektív kamatláb kalkuláció és az ügyfelek által ismert, a számlázás alapját képező LFB kalkuláció különbségén alapszik;

 • A megoldás keretében az is elérhetővé vált, hogy a megfelelő – ügyfél által paraméterezett – ügyletkörre a kamatelhatárolás ne a bruttó, hanem a nettó (értékvesztéssel csökkentett) kintlévőség alapján történjen meg;

 • Arra is lehetőség nyílt, hogy a lízingbeadó a jelenlegi lízingkonstrukciókban már nem kamatoztatott követelésekre is elszámolja a kamatbevételt az effektív kamatláb használatával;


A fenti megoldások egymástól függetlenül is működnek, megadva a lehetőséget ügyfeleinknek arra, hogy saját igényeiknek megfelelően határozzák meg a szükséges pontosítások körét.
A fenti megoldások azon ügyfelek számára lehetnek igazán hasznosak, akik egyedi beszámolójukat továbbra is a magyar szabályok szerint készítik el, ugyanakkor IFRS-alapú anyavállalati jelentéseikben is teljes körű megfelelésre törekszenek.

SIKERESEN BEVEZETÉSRE KERÜLT AZ OTP INGATLAN LÍZINGNÉL AZ ADVISESOFT DIGITAL IMPAIRMENT LIGHT BUSINESS SOLUTION (EGYSZERŰSÍTETT SZABÁLYVEZÉRELT ÉRTÉKVESZTÉS MENEDZSMENT ÜZLETI MEGOLDÁSCSOMAG)

A bankszektor – és így a lízingbeadók – számára a következő évek másik számviteli újdonsága az IFRS9 standard teljes körű alkalmazásának kötelezettsége. A standard ugyan csak 2018-tól válik hatályossá, ám annak hatásait az összehasonlító időszaki adatok előállításának szükségessége miatt már 2017-re is számszerűsíteni kell. Ennek érdekében az AdviseSoft Zrt. egy új Értékvesztés megoldást fejlesztett ki, amely lehetővé teszi, hogy mind az értékvesztés-képzés logikáját, mind pedig a csoportosítást – szempontokat és csoportokat – az ügyfél saját maga rugalmasan, fejlesztői beavatkozás nélkül határozza meg, illetve módosítsa.
Az AdviseSoft Digital Impairment LIGHT Business Solution - Egyszerűsített Szabályvezérelt Értékvesztés Menedzsment Megoldáscsomag tetszőleges számú számviteli szabályrendszer szerinti értékvesztés számítását és könyvelését teszi lehetővé, így azon ügyfelek számára is kiemelt értékkel bírhat, akik továbbra is a magyar számviteli szabályok alapján készítik beszámolójukat, de anyavállalati jelentéseiket az IFRS-ek alapján készítik el.
Az új értékvesztés megoldás számítási és csoportosítási logikáját nem az AS CORE rendszerben, hanem a mai modern rendszer-architektúra irányokat követően, a DMN 1.1 szabványon alapuló DT Business Rule Engine eszközünkben valósítottuk meg, így az új értékvesztés megoldáscsomag képes arra, hogy más – nem AS adatbázisban tárolt – alapadatok alapján is meghatározza az IFRS 9 szerinti értékvesztést és csoportot.

Az új értékvesztés megoldáscsomagunkban egy olyan értékvesztés termékkört alakítottunk ki, melynek segítségével:

 • tetszőleges számú ÉV releváns szabályrendszer kezelhető,

 • a szabályrendszer alapján az ÉV input paraméterei előgyűjthetőek,

 • az előgyűjtött adatokra bármely szabály alapján futtatható ÉV kalkuláció,

 • lehetőséget biztosít egyedi módosításokra, melyek változását naplózzuk,

 • lehetőség van a kalkulált értékvesztés jóváhagyására,

 • lehetőséget biztosít a jóváhagyott értékvesztés könyvelésére.


Akik már az új IFRS és Értékvesztés Megoldáscsomag mellett döntöttek:


 • Az IFRS-eknek való teljes megfelelőséget biztosító fenti megoldásunkat az OTP Ingatlanlízing Zrt. 2017. január óta éles üzemben használja.

 • Az OTP Ingatlanlízing Zrt. a fenti időszaktól kezdve az IFRS 9 kezelésére is felkészített AdviseSoft Digital Impairment LIGHT Üzleti megoldáscsomagot éles üzemben használja.

 • Az SG Eszközlízing Kft. is emellett a megoldás mellett döntött, náluk jelenleg folyamatban van az implementáció.


DYNTRUSS TERMÉKCSALÁD ISMERTETÉSE - 2016.11.30AdviseSoft sok éves intenzív belső termékfejlesztés eredményeként létrehozott egy teljesen új, a korábbiaktól eltérő technológiai alapon és szemléletmód mentén kifejlesztett termékkollekciót, amely a DynTruss nevet kapta.

A DynTruss kollekcióba tartozó termékek igen sokrétű alkalmazást tesznek lehetővé, alkalmazhatóak akár fejlesztői keretrendszer jelleggel is, amely a hagyományos szoftverfejlesztésnél sokkal hatékonyabb módon biztosít lehetőséget folyamatvezérelt üzleti alkalmazások létrehozására.

A termékkollekció nagyvállalati ügyfeleket céloz, akik üzleti folyamataikat rugalmas és egyben szabályozott módon kívánják digitalizálni, és/vagy automatizálni, felkészülve a 21. századi nagyvállalatok működési, folyamatszervezési és hatékonyság-mérési, -optimalizálási kihívásaira.
A DynTruss termékkollekciót bemutató kisfilmünk az alábbi képre kattintva tekinthető meg:

DynTrussEzen termékek felhasználásával létrehozhatóak üzleti folyamatok, amelyeket a felhasználó egy grafikus felületen „megrajzol”, majd ezek konvertálhatóak a felhasználó cég működését ténylegesen vezérlő folyamatokká. Mindez – egyéb előnyök mellett – jelentősen lecsökkenti a munkatársak hibázási lehetőségeit és növeli a felhasználó cég általános működési hatékonyságát, működési megbízhatóságát.

Úgy gondoljuk, hogy a DynTruss termékkollekcióval a mindenkori üzleti igényekhez történő igazodást biztosító dinamizmus és a szabályozottságot biztosító kötöttségek kettős szempontrendszerének egy új megközelítését hoztuk létre.

A termékcsalád komponenseit az alábbi ábra mutatja be:

AS DynTruss Product Collection

A 2016. év elején a DynTruss termékek általános célú forgalmazása mellett magunk is elkezdtünk a DynTruss kollekcióra épülő üzleti megoldáscsomagokat (BSP) építeni. Az üzleti megoldáscsomagok egy-egy meghatározott üzleti folyamatsor (alaptevékenység jól elkülöníthető területe) kiszolgálására hivatottak.
Jelenleg elérhető üzleti megoldáscsomagok lízingcégek számára:

 • AdviseSoft Digital New Business Solution: Folyamatvezérelt Finanszírozási Ajánlat Menedzsment Megoldáscsomag;

 • AdviseSoft Digital Stock Finance Business Solution: - Folyamatvezérelt Készletfinanszírozás Menedzsment megoldáscsomag;

 • AdviseSoft Digital Impairment Business Solution: Szabályvezérelt Értékvesztés Menedzsment megoldás DT Business Rule Engine és DT Workflow Engine alapú folyamatvezérléssel;

 • AdviseSoft Digital Impairment LIGHT Business Solution: Egyszerűsített Szabályvezérelt Értékvesztés Menedzsment megoldás DT Business Rule Engine alkalmazásával (DT Workflow Engine alapú folyamatvezérlés nélkül).


A fenti BSP-k felépítési koncepcióvázát a következő ábra mutatja be:

Felépítési koncepció


AS CORE V304-TŐL ELÉRHETŐ FONTOSABB ÚJ FUNKCIÓK - 2016.11.24Ingatlanok fedezeti értékének nyilvántartása
Az újonnan kialakított licenc lehetőséget biztosít a rendszerben az ingatlanok fedezeti értékének nyilvántartására, melynek keretében egyedileg és tömegesen is rögzíthető az ingatlanok nyilvántartási értéke és azok az ingatlan tulajdonságok, melyek a fedezetértékelés inputját jelentő egyes díjak és költségek meghatározását szolgálják. Az adott fordulónapon érvényes nyilvántartási érték és díjak alapján a licenc keretében elérhető algoritmus automatikusan meghatározza az ingatlan fordulónapon érvényes korrigált fedezeti értékét, amely - egyedi vagy tömeges - felhasználói jóváhagyást követően az értékvesztés alapját képezi.

Fedezetértékelés: szakértői becslés funkció kiegészítése
A szakértői becslés funkcióhoz kapcsolódóan rögzíthető az értékbecslők szakértői minősítése, az egyes értékelések típusa, valamint meghatározott feltételek mentén paraméterezhető, hogy egy adott szakértői becslés összegét figyelembe vegye-e a fedezetértékelés és a fedezettség számítás, vagy sem.

Nyomdai fájlok visszaigazolásának betöltése
Kimenő bizonylatokat tartalmazó nyomda fájlokra vonatkozó postai visszaigazolások beolvasását biztosító funkció vált elérhetővé a rendszerben.

Záráshoz kapcsolódó egyenlegközlők előgyűjtése tömegesen
Ügyletek lezárásakor az ügylet teljes időtartamára vonatkozó egyenlegközlőt szükséges kiadni az ügyfeleknek. Ez tartalmazza a finanszírozás kezdetétől az ügyfeleknek küldött összes kimenő bizonylatot és a szerződéshez kapcsolódó összes ügyfél befizetést. A záráshoz kapcsolódó egyenlegközlők tömeges létrehozására a Szerződés/Késedelmes ügyek intézése/Egyenlegközlő készítés menüpontban új funkció került kialakításra, de a funkció ütemezetten is indítható. A záráshoz tartozó egyenlegközlők tömeges előállítása licenchez kötött.


AS CORE V303-TÓL ELÉRHETŐ FONTOSABB ÚJ FUNKCIÓK - 2016.09.30Limit altípusok kezelése
Limitkezelés funkcióban lehetőség van a partnerszintű limitkezelés többes alábontására, valamint a partnerek limit szempontból történő csoportképzésére és adott csoporton belül a limitek átjárhatóságára. A funkcióban paraméterezhető, hogy a limit típusok (Direkt, Indirekt, stb.) milyen szinten, milyen altípusokra bonthatóak. Egy limit típushoz akár 3 szintű alábontás is tartozhat.

CSOPORT2 főkönyvi kivonat
A Back/Számvitel/Könyvelési listák/Csoport2 főkönyvi kivonat menüpontban létrehoztunk egy új főkönyvi lekérdezést, ami lehetőséget ad a főkönyvi számokhoz beállított csoport2 kódokra történő lekérdezésre.


ÚJ IRODÁBA KÖLTÖZTÜNK - 2016.09.05Hosszas tervezgetést követően cégünk 2016.09.05-től egy tágasabb, modernebb irodába költözött. Új irodánk – bár közel a korábbi helyünkhöz – 1139 Budapest, Váci út 99. Torony épület (Balance irodaház) 3. emeletén található, ahol open-office környezetben dolgozik csapatunk. Telefonszámaink nem változtak.

Új iroda 2016

Bízunk benne, hogy az ízlésünkhöz, igényeinkhez kialakított inspiráló és kényelmes környezet az ügyfeleink számára is érzékelhető módon pozitív hatással lesz a munkakörnyezetünkre és így a munkavégzésünkre is.


Új Iroda


AS PORTAL ÉS AS PYRITE INFORMÁCIÓBIZTONSÁGI VIZSGÁLAT TANÚSÍTÁS - 2016.08.292016. nyarán az Advisesoft Zrt. megbízta a Silent Signal Kft.-t, hogy az AS DynTruss termékkollekció központi elemeit alkotó AS Portal (DT Application Portal Framework) és AS Pyrite alkalmazásokon black box és grey box biztonságtechnikai sérülékenységi vizsgálatot végezzenek.
A vizsgálatokat olyan IT biztonsági szakértők végezték, akik több éves információbiztonsági műszaki sérülékenység-vizsgálati tapasztalattal és gyakorlattal, valamint a következő releváns nemzetközi minősítésekkel rendelkeztek: CISSP, OSCP, OSCE, OSWP, GPEN, SISE. A sérülékenységi vizsgálatok során a következő nemzetközi élenjáró gyakorlatokat (best practice) és módszertani útmutatókat alkalmazták: OWASP, OISSG-ISSAF, OSSTMM.
Bővebb ismertetők az elvégzett vizsgálatok módszertani útmutatóiról az alábbi linken találhatóak: (https://www.owasp.org/index.php/OWASP_Testing_Project).
A vizsgálat alátámasztotta az érintett rendszereink kiemelkedő védettségét. Csatoljuk az elvégzett audit sikerességét és eredményét igazoló tanúsítást.

Új Iroda


ÚJ ADVISESOFT RENDSZER BEVEZETÉSE A RAIFFEISEN CORPORATE LÍZING ZRT.-NÉL - 2016.08.22A Raiffeisen Corporate Lízing Zrt. is az AdviseSoft rendszert használja.

A projekt 2016. februárjában kezdődött. Első fázisában megvalósíthatósági tanulmányt készítettünk, melyben a lehetséges portfolió-szétválasztási alternatívákat ismertettük. A megvalósítási folyamat első lépésében az átadandó ügyletek kerültek meghatározásra és mozgatásra az eladásra kerülő és az újonnan létrehozandó cégek között (portfólió átadás licence), majd ezt követte az adatbázis szétválasztását megelőző, deperszonalizált adatbázison végzett inkonzisztencia vizsgálat, amelyet követően megtörténhetett a megelőzőleg egységes Raiffeisen adatbázis adattartalmának szétválasztását biztosító eljárások lefuttatása is.

2016. nyarán a Raiffeisen Lízing portfólió-tranzakciójához kapcsolódó szeparációs projekt sikeresen lezárult, a Raiffeisen Corporate Lízing Zrt. a júniusban megkötött szerződés alapján önálló felhasználója az új AdviseSoft rendszernek. . A régi Raiffeisen rendszer Raiffeisen cégcsoporton kívülre kerülése következtében a Synchron Lízinget régi-új ügyfélként üdvözölhettük.


AS CORE V302-TŐL ELÉRHETŐ FONTOSABB ÚJ FUNKCIÓK - 2016.06.30Alkalmazásművelet zárolás (lock) funkció
A zárolás (application lock) funkció célja, hogy az AS Core rendszerben rögzített partnerrel vagy ügylettel (együttesen üzleti objektumok) kapcsolatos bizonyos műveletek ideiglenesen zárolhatóak legyenek. Művelet alatt az üzleti objektumon végrehajtható egyes tevékenységek elvégzését értjük, például: ügylet esetében a kalkulációt, aktiválást, elbírálást, aláírást, meghiúsulttá tételt, stb., míg partner esetében a partner egyes adatainak módosítását, stb. Az ideiglenesen zárolható műveletek köre paraméterezhető, bővíthető.
Az ideiglenes zárolás minden esetben az üzleti objektum egy példányára vonatkozik, azaz pl. egy partnerre, vagy egy konkrét ügyletre. A zárolás során egy kulcs keletkezik, így a zárolás a konkrét objektum bizonyos funkcióira és azon rendszerek számára jelent integritás védelmi korlátozást, akik ezzel a kulccsal nem rendelkeznek. A zárolás nem egy művelet végrehajthatóságát szabályozza, mint a jogosultság, hanem az adott művelet adott időpontban történő végrehajthatóságát egy konkrét üzleti objektumra (pl. ügyletre).
Hol használható az új megközelítés? Az ideiglenes zárolást a legújabb fejlesztéseinkben, így az AS DynTruss „Digital New Business Solution BSP” és „Digital Stock Finance Solution BSP”, azaz a folyamatvezérelt ajánlatadó valamint a készletfinanszírozási megoldásunk részeként alkalmazzuk. Az új funkcionalitás biztosítja azt, hogy a folyamatvezérlés alatt futó ügyletek műveletei kizárólag a folyamat részeként kiosztásra kerülő feladatok keretében legyenek elvégezhetőek. Ilyen módon az ügyletek folyamat által zárolt funkciói az AS Core menürendszerén és funkcióvezérlésén keresztül egyidejűleg nem indíthatóak el, kizárva ezzel az érintett üzleti objektumokhoz kapcsolódó párhuzamos művelet végzésekből fakadó problémák, inkonzisztenciák lehetőségét.


Készletfinanszírozási keretszerződések könyvelése
Az AS rendszerben rögzített készletfinanszírozási keretszerződésekhez kapcsolódó könyvelési tételek megképzése KE napló főtípusú vegyes-bizonylatokon történik. A funkció működése az F_KI_UGYT6_1 licence keretében érhető el. A könyvelést az alábbi műveletek vezérlik: - keretszerződés aktiválása, keretösszeg módosítása (AKT) - keretszerződés alá bekötött ügylet aktiválása (ügylet „Aktív” státuszának beállítása) (FOLY) - keretszerződés alá bekötött ügylet tőketörlesztése (TORL) - keretszerződés alá bekötött ügylet elő vagy végtörlesztése, lezárása (UZAR) - keretszerződés lezárása (KZAR).

Védett PDF generálás kialakítása
Ezzel a funkcióval a rendszerből kiállított nyomtatási szövegek olyan módon állnak elő, hogy azok a nyomtatást végző felhasználó által ne legyenek egyszerű művelet útján módosíthatóak, vagy másolhatóak.

Limitkezelés felfüggesztés
A Partner Limit kezelés menüpontban bejelölhetővé vált, ha a limit felfüggesztés alá került. Felfüggesztett limithez ezt követően nem lehet új ügyletet rendelni.

IFRS eszközérték és eredmény meghatározása
A megfelelő felhasználói jog birtokában a Back/Számviteli paraméterek/Beszámoló készítés paraméterezés menüpontban elérhető az a paraméterező ablak, ahol beállítható a beszámoló készítés szabályrendszere. A licence megléte vezérli az alábbi funkciók működését:

 • Beszámoló készítés paraméterezése;

 • IFRS kamatkorrekció;

 • Esedékes ABÉ analitika feltöltése;

 • Kamatelhatárolás esedékes ABÉ analitika alapján;

 • BLDSZ és LFB tőkekülönbözet alapú feloldási algoritmus;

 • Beszámoló készítés paraméterezése.

A rögzített szabályrendszer érvényességi intervallumhoz kötött, amit szintén a felhasználó határozhat meg. Egy időintervallumban egyetlen szabályrendszer lehet érvényes. Az IFRS beszámoló megvalósításához kötődő további funkcióink működésének előfeltétele a licence megléte és az IFRS beszámolási szabályrendszer választása.


A UNICREDIT LEASING AZ ÚJ DIGITAL STOCK FINANCE BUSINESS SOLUTION TERMÉKÜNKKEL KEZDTE ÚJRA A KÉSZLETFINANSZÍROZÁSI TEVÉKENYSÉGÉT - 2016.06.272016 elején az UniCredit Operatív Lízing Kft-nél (UCL) döntés született a készletfinanszírozás üzletág újraindításáról, melynek rendszerszintű támogatására megkeresés érkezett cégünkhöz. A UCL már egy korábbi időszakban is alkalmazta az Advisesoft rendszer készletfinanszírozás modulját, melynek továbbfejlesztése vált esedékessé a folyamatosan fejlődő üzleti környezethez való rugalmas alkalmazkodás érdekében.
A projekt célja egy olyan, több rendszeren átívelő készletfinanszírozási megoldás kialakítása volt, melynek keretében a kereskedők webes felületen rögzíthetik finanszírozási igényeiket, majd követhetik nyomon a készletfinanszírozási szerződéseiket. Intenzív testre-szabási projektmunkát követően 2016 áprilisában cégünk átadta tesztelésre az AdviseSoft Digital Stock Finance Business Solution - Folyamatvezérelt Készletfinanszírozás Menedzsment üzleti megoldáscsomagot, melyben az AS Core, a DT Application Portal Framework, a DT Workflow Engine és AS RoadRunner rendszerek integrációja révén lehetővé vált a készletfinanszírozási üzletág automatizált működtetése.

Megoldásunk olyan rendszerkörnyezetben működik, ahol a kereskedők webes alkalmazás segítségével maguk indíthatják finanszírozási igényeiket, valamint az ezek normál kifutás előtti zárására vonatkozó kérvényüket. A kérelmek beküldése automatikusan magával vonja az AS Core rendszerbeli folyamatok, tevékenységek automatizált workflow általi vezérlését minimalizált felhasználói beavatkozás mellett. Az ügyintézők tevékenységüket a feladatkosárba érkező feladataikon keresztül végezhetik, melyek automatikusan indítják a kapcsolódó AS Core ablakokat és funkciókat, megkönnyítve és meggyorsítva ezzel a feladatok végrehajtását, így támogatva ennek az azonnali reagálást igénylő üzletágnak a hatékony működtetését.
A készletfinanszírozási modul széles körűen és rugalmasan paraméterezhető. Az AS Core rendszerben nyilvántartott keretszerződésekhez korszerű, könyvelésalapú limitkezelési funkció kapcsolódik, folyamatosan nyomon követhető a kereskedő által hozott forgalom, melyre alapozva elérhető egy automatikus, forgalomfüggő kamat-felülvizsgálati funkció is.

Az UCL készletfinanszírozási csoportjával történt folyamatos egyeztetések mellett sikerrel zárult a folyamatok testre szabása, leképzése, a termék implementációja, így az első kereskedésekkel kötött keretszerződések alapján, 2016 őszén elindulhatott a valós üzleti tevékenység. A fejlesztések tovább folytatódnak, a különböző márkakereskedőkre jellemző eltérő üzleti modellek alapján folyamatban van a megoldás bővítése, testreszabása az UCL által támasztott igényeknek megfelelően.


AS CORE V301-TŐL ELÉRHETŐ FONTOSABB ÚJ FUNKCIÓK - 2016.04.06E-kártya rögzítésének lehetősége
2016. január 1. után kiállított személyi igazolványok e-kártya formátumban készülnek, az ilyen formátumú azonosítók rögzíthetőségére is felkészítettük az Advisesoft Core rendszert.

NAV adatszolgáltatáshoz kapcsolódó partneradat nyilvántartás módosítása
NAV adatszolgáltatáshoz kapcsolódóan módosításra került a partneradat nyilvántartás cím része.

LFB fül exportja
A Kalkuláció ablak LFB fülén elérhető egy Excel gomb, ahonnan az ablak tartalma a rendszer által használt nyelvnek megfelelő fejlécmegnevezésekkel kiexportálható.


SIKERREL ZÁRULT A DEVIZAHITELES MENTŐCSOMAGGAL KAPCSOLATOS ELSZÁMOLÁS ÉS FORINTOSÍTÁS PROJEKT - 2016.01.20A közel 2 évet felölelő elszámolás a „2014. évi LXXVIII. törvény a fogyasztónak nyújtott hitelről szóló 2009. évi CLXII. törvény és egyes kapcsolódó törvények módosításáról”, ún. Fair bank törvény hatályba lépésével indult. Cégünk a kapcsolódó fejlesztésekkel az AS Core rendszerben a THM, a késedelmi kamat maximalizálására vonatkozó megszorítások és a tisztességes kamatláb alkalmazását tette lehetővé jogszabálykövetés keretében.

A pár hónappal később kiadott „2014. évi XXXVIII. törvény, a Kúriának a pénzügyi intézmények fogyasztói kölcsönszerződéseire vonatkozó jogegységi határozatával kapcsolatos egyes kérdések rendezéséről” kapcsán ügyfeleink részéről felmerült a törvényben meghatározott kötelezettségeik teljesítéséhez kapcsolódó teljes támogatás igénye. A Kúria 2014. júniusi döntésének, illetve az azt követően megszületett jogszabályok, valamint a MNB és a NGM kapcsolódó rendeleteinek célja volt, hogy a pénzügyi intézmények visszamenőlegesen felülvizsgálják és újraszámolják az elszámolással érintett hitel, illetve lízing ügyleteiket. Két fázisban valósult meg a fogyasztókkal való elszámolás. Először a deviza alapú, devizás majd forint alapú jelzálogszerződések partnereivel történt meg a pénzügyi rendezés, ezt követően pedig a gépjármű finanszírozások következtek.

Az MNB által meghatározott módszertant alkalmazva az AdviseSoft kidolgozott egy megvalósítási javaslatot, mely egy, az AS Core rendszertől különálló alkalmazásban, az AS Rekalk Modul-ban került megvalósításra. A megoldás a következő volt: külön került kiszámításra az árfolyamrésből adódó és a tisztességtelen kamatláb alkalmazásából adódó különbözet, majd az összesített forintösszeg az egyes szerződések esetében különböző, a törvényben meghatározott sorrendben és módon került visszatérítésre a fogyasztók részére: pl. csökkentette a fennálló tartozást, a tőkébe került betudásra, vagy a már lezárt szerződések esetében kifizetésre került a fogyasztó részére. A követelések visszatérítése után még aktív szerződések devizanemének forintra váltása jelentette a befejező szakaszt. Mind az elszámolás, mind pedig a forintosítás szakaszában a fogyasztóknak kiküldendő, törvényileg meghatározott tartalmú és formátumú elszámoló levelek is az AS Rekalk Modulban készültek. A projekt keretében cégünk több mint 100 ezer magánszeméllyel történő elszámoláshoz nyújtott támogatást.


Megjelent az AdviseSoft hírlevél - 2014.07.24

Az AdviseSoft legújabb hírlevele PDF formátumban megtekinthető.


Hírlevél 2014 nyár


Megjelent az AdviseSoft hírlevél - 2013.11.08

Az AdviseSoft legújabb hírlevele PDF formátumban megtekinthető.


Hírlevél 2013 ősz


Megjelent az AdviseSoft hírlevél - 2013.05.23

Az AdviseSoft legújabb hírlevele PDF formátumban megtekinthető.


Hírlevél 2013 tavasz


Advisesoft Zrt. - 2013.02.13

Tisztelt Partnereink!

Tájékoztatjuk Önöket, hogy cégünk adataiban az alábbi változások történtek:

Cégünk régi neve: Advisesoft Információtechnológiai Kft.
Új neve: Advisesoft Információtechnológiai Zrt.
Új, rövidített neve: Advisesoft Zrt.

Cégjegyzékszáma: 01-10-047590
Adószáma: 24174039-2-41
Székhelye változatlanul: 1139 Budapest, Váci út 99.

Tájékoztatjuk Önöket, hogy cégünk átalakulása jogutódlással történt, így cégünk és az Önök között érvényben lévő szerződések módosítására nincs szükség.
Kérjük az adataink adatbázisukban történő módosítását!


WEB IKR biztonságos https kapcsolaton keresztül is elérhető - 2013.02.13

Tisztelt Ügyfeleink!

Mai naptól a WEB IKR rendszer https://support.advisesoft.com címen, biztonságos http kapcsolaton keresztül is elérhető.
A webhelyhez tartozó biztonsági tanúsítványt az Advisesoft Zrt. állította ki.


Megjelent az AdviseSoft hírlevél - 2012.04.13

Az AdviseSoft legújabb hírlevele PDF formátumban megtekinthető.


Hírlevél 2012 tavasz


Sikeres implementáció a Banco Primusnál - 2011.11.21

2011. november elején sikeresen lezárult az AS Core és az AS AnaLease rendszerek implementációja a használtautó finanszírozásra specializálódott Banco Primus magyarországi fióktelepénél. A projekt során az általunk szállított rendszerek implementációja mellett kialakítottuk az AS Core rendszer és a Navision, valamint az AS Core rendszer és a Banco Primus meglévő front rendszere közötti kapcsolatot biztosító interfészeket is.


Banco Primus


Új AdviseSoft ügyfél - 2011.11.15

2011. novemberében aláírtuk a Központi Elszámolóház és Értéktár (Budapest) Zrt.-vel (KELER) az eISIN (Internetes ISIN azonosító igénylési rendszer), valamint a hozzá kapcsolódó keretrendszer üzemeltetésről és a jövőbeli fejlesztési igények kiszolgálásáról szóló szerződést. Az eISIN rendszer feladata egyrészt az internet felől érkező ügyfelek kiszolgálása (ISIN igénylés), másrészt KELER-es munkatársak által végzett back-office tevékenységet támogató háttérfolyamat biztosítása.


Központi Elszámolóház és Értéktár (Budapest) Zrt.


Lízing Szakmai Napok 2011. konferencia - 2011.11.10

AdviseSoft Információtechnológiai Kft. - ezüst fokozatú támogatója a Magyar Lízingszövetség szervezésében 2011. november 10-11-én a Hotel Residence Ózon Hotelben, Mátraházán megrendezésre kerülő Lízing Szakmai Napok 2011. konferenciának. A konferencián nemzetközi és magyar szakemberek előadásai nyújtanak átfogó képet a résztvevőknek hazai és a nemzetközi lízingpiacról, valamint megbeszéléseket folytathatnak a magyar lízingpiac aktualitásairól, lehetőségekről és stratégiákról. Cégünk standján a rendezvény ideje alatt munkatársaink várják az érdeklődőket.


Lízing Szakmai Napok 2011. konferencia


Lízing Vitorlás Kupa - 2011.06.15

Az idei balatoni Vitorlás Lízing Kupán 5. lett az AS csapata. A versenyen magyar lízingcégek és a Magyar Lízingszövetség tagjai indulhattak. A gyenge szeles verseny különösen nagy kitartást követelt a vitorlázóktól. Ezúton is köszönjük a verseny szervezőinek a professzionális lebonyolítást, reméljük jövőre ennél is jobb eredményt fogunk tudni elérni.


AS rendszerek 2011 előadás - 2011.06.10

Június 3-án tartottuk az „AS rendszerek 2011”-ben című előadással egybekötött üzleti reggelinket a Danubius Helia szállodában. Az előadásokon az Advisesoft Kft. technológiai megújulása, az új termékek ismertetése kapta a legnagyobb hangsúlyt. Fodor Olivér az Advisesoft Kft. tanácsadója AS Pyrite middleware és AS WorkFlow folyamatvezérlő rendszerekről tartott bemutatót, míg Kriska Ágnes az AdviseSoft Kft. tanácsadója AS ControlPoints – az ellenőrzés lehetősége címmel tartott előadást.

Praveczki Nóra az AS DaCar behajtási rendszer implementációja kapcsán az OTP Lakáslízingnél jelenleg zajló projektet a megvalósítási lépéseken át elemezte ki, bemutatva annak eredményeit, sikereit, illetve nehézségeit.


Munkatársunk találmánya a Magyar Innovációs TechShow kiállításon - 2011.05.17

Nemzeti Fejlesztési Minisztérium szervezésében megrendezésre kerülő Magyar Innovációs TechShow kiállításon mutatják be kollégánk Endrődi Dániel Stratobox (Sztratoszféra Kutató Platform) megoldásának prototípusát. Sztratoszféra kutató platform egy kis tömegű műhold, amely képes egészen a sztratoszféráig emelkedni (35 km magasságig) egy héliummal töltött ballonnal, majd ott meteorológiai, fizikai, valamint az ózonréteggel kapcsolatos méréseket, kutatásokat végezni, videó, illetve fotó felvételeket készíteni. Fedélzeti számítógépe műholdas telekommunikáció segítségével valós idejű, párhuzamos telemetria kapcsolatot létesít a földi irányító központtal, ezzel lehetőséget biztosít közvetlen földi utasításra a repülési paraméterek változtatására (pl. magasság, emelkedési sebesség..stb.), valamint a mérési eredmények, GPS adatok továbbítására is. További információkat a www.stratobox.eu honlapon találhatnak a projektről.


Implementáció az OTP Lakáslízingél - 2011.03.19

Az OTP Lakáslízing Zrt. az AdviseSoft Kft.-ét kérte fel a behajtási folyamatait támogató rendszer kialakítására. A projekt során az AS WorkFlow rendszer által folyamatvezérelt AS DaCar követeléskezelési rendszert implementáljuk. A projekt előreláthatóan 2011 közepén fog lezárulni.


Új AdviseSoft ügyfél a pénzügyi területen - 2010.08.27

Hosszas előkészítő folyamatot követően 2010 nyarának végén aláírtuk a használt autó finanszírozásra specializálódott Banco Primus magyarországi fióktelepével az AS Core és az AS AnaLease rendszer bevezetéséről szóló szerződést. A bevezetés megkezdése előtt pontosan felmértük ügyfelünk igényeit, így az elvárásoknak megfelelő rendszert fogunk tudni szállítani. Az implementációs projekt 2010 szeptemberében indul és várhatóan 2011 közepén zárul le.


Régiós konferencia Kijevben - 2010.05.25

Az AdviseSoft is részt vesz és előadást tart június 4-én Kijevben a régiós lízing konferencián. Az ukrán lízingszövetség, a Leaseurope támogatásával először rendez regionális konferenciát a nemzetközi és ukrán piaci szereplőknek, arról, hogy a megváltozott helyzetben hogyan dolgozzanak továbbra is hatékonyan, és sikeresen a pénzügyi szolgáltatások piacán. A szervezők kiemelt figyelmet fordítanak az ágazathoz kapcsolódó legújabb trendekre, és jogszabályi változásokra, miközben cél a hatékony stratégiák kidolgozása a jövőre nézve, és természetesen az új üzleti kapcsolatok építése is.


AdviseSoft Kábelszövetségi tag lett - 2010.05.07

Az AdviseSoft Kft. a közelmúltban a Magyar Kábelkommunikációs Szövetség pártoló tagja lett. A cég stratégiai célja, hogy tudatos építkezéssel a két meghatározó kábelpiaci ügyfél után további magyar és regionális ügyfeleket szerezzen és a lízingpiachoz hasonlóan a kábelkommunikációs és közüzemi szolgáltatók számára is iparági standarddá váljon.


Magyar Kábelkommunikációs Szövetség


AdviseSoft a Kábelszövetség szakmai napján - 2010.04.12

Az AdviseSoft Kft. részt vesz a Magyar Kábelkommunikációs Szövetség közgyűlésén és szakmai napján 2010. április 18-20-án Hajdúszoboszlón, ahol előadást tart Szabados Igor, a cég kereskedelmi igazgatója. A rendezvény szervezője a hazai kábeltelevíziós szolgáltatók legnagyobb érdekképviseleti egyesülete.


EU pályázati támogatás termékfejlesztésre - 2010.04.01

Az AdviseSoft újabb nyertes EU pályázaton (KMOP) nyert támogatást a Magyar Gazdaságfejlesztési Központ Zrt. közreműködésével új termék kifejlesztésére és az ehhez szükséges hardware park átalakítására. A támogatás összege: 70.698.773 Ft


AdviseSoft a Leaseurope szemináriumon - 2010.03.29

Az AdviseSoft ismét szponzorálja a Leaseurope (az Európai Lízingszövetségek Egyesülete) által április 22-23-án Budapesten rendezett szakmai szemináriumot. A rendezvény a kelet-, közép- és dél-kelet európai szakemberek legfontosabb fóruma, ahol előadásokat tartanak a régió lízingpiaci helyzetéről és a szakmát foglalkoztató aktuális kérdésekről. A minden évben változó helyszínen megrendezésre kerülő szemináriumot – amelyet idén a Budapesti Intercontinental Hotelben tartanak - az AdviseSoft rendszeresen támogatja. Jöjjön el Ön is a budapesti rendezvényre és keresse kollégáinkat!


Ritka Nap Barátja - 2010.02.26

Rare Disease Day 2010 February 28

Az AdviseSoft Kft. a „Ritka Nap” támogatója, amely a Ritka Betegségek Világnapja alkalmából szervezett magyarországi rendezvény, amelyet idén február 28-án tartanak Budapesten.

További információ: www.rarediseaseday.org


Lízing szakmai napok szponzoráció - 2009.11.09

A Magyar Lízingszövetség szervezésében idén ismét megrendezésre került a Lízing Szakmai Napok rendezvény. A konferencián - amelynek ezüst fokozatú támogatója az AdviseSoft Kft. - nemzetközi és magyar szakemberek előadási által átfogó képet kapott a több mint 200 résztvevő az európai és magyar lízingpiacról, valamint a szakmát foglalkoztató aktuális kérdésekről.


Az AdviseSoft lett az év vállalata - 2009.10.09


ÉV VÁLLALATA DÍJ 2009


Az Advisesoft Információtechnológiai Kft. lett az év vállalata 2009-ban a Magyar Kockázati- és Magántőke Egyesület választásán.

Az immár tizenkettedik alkalommal kiosztott díj (korábbi díjazottak többek között a Pannonpower, Waberer’s, Euromedic, Index, Graphisoft, Pharmavit, Synergon, SOLVO Biotechnológiai Zrt, Biopetrol Kft, Freesoft Nyrt, IND Group, Axiál Kft., Interware Zrt.) értékes referenciát jelent az informatikával foglalkozó cégnek.

A díj a kockázati tőke iparág elismerését fejezi ki a kimagasló gazdasági teljesítményt nyújtó hazai vállalkozásoknak, amelyek üzleti modellje példaértékű lehet más magyarországi vállalkozásoknak. Az AdviseSoft esetében a díjat a vállalkozói szellem, a hosszú távú, üzleti szemlélet és a sikerre való alkalmasság miatt ítélték oda. Külön kiemelték a nemzetközi terjeszkedést és a vállalatvezetés stratégiai és menedzsment képességét.

„Nagy megtiszteltetés számunkra, hogy cégünket választották erre a díjra. Ezúton szeretném megköszönni kollégáimnak és ügyfeleinknek a támogatást” – mondta Busai Péter, az AdviseSoft ügyvezetője.

Az MKME értékelésében az szerepel, hogy az „AdviseSoft Információtechnológiai Kft., mint hazai vállalat testesítette meg a 2009-es évben leginkább a gazdaság mozgatórugóját képező vállalkozói szellemet, stratégiai gondolkodást és az újításra, fejlődésre való törekvést. A díjazott példáján keresztül figyelemmel kísérhető, hogy a menedzsment felismerte és kihasználta a piac adta növekedési lehetőséget, és eredményességük példaként szolgálhat más hazai vállalkozásoknak is”.


Microsoft Gold partner - 2009.09.28

Az AdviseSoft Kft. megkapta a Microsoft® Gold partner minősítését. Legújabb technológiai és piaci elvárások telesítésének érdekében, folyamatban a termékeink Windows® 7 környezetben való tesztelése.


Megjelent az AdviseSoft hírlevél - 2009.08.26

Az AdviseSoft legújabb hírlevele megtekinthető.


Hírlevél 2009 nyár


Megjelent az AdviseSoft hírlevél - 2009.03.12

Az AdviseSoft legújabb hírlevele PDF formátumban megtekinthető.


Hírlevél 2009 tavasz


50 sikeres kis- és középvállalatok között az AdviseSoft Kft. - 2009.01.14

Büszkék vagyunk arra, hogy 2008 év folyamán bekerültünk a Magyar Hírlap által szervezett 50 Magyar Sikeres Kis és Közép-vállalkozások közé.


Regional Leasing - 2009.01.14

Megjelent a Regional Leasing Hírlevél 2009 tavaszi száma. A jelenlegi szám –amelyet a KKE-i régióban terjesztünk a lízing szakemberek között- egy esettenulmányt tartalmaz a "shared service" központokról. Ha Ön is rendszeresen szeretné megkapni online hírlevelünket, írjon a news@regionalleasing.com címre.


Ukrán lízingszövetség - 2008.09.17

Az AdviseSoft ukrán leányvállalata tagja lett az Ukrán lízing szövetségnek.

Ukrain Union Of Lessors logo


Projekt Ukrajnában - 2008.09.01

Megkezdődött az implementációs projekt az ULC cégnél (BNP Paribas csoport). A BNP Paribas a harmadik nemzetközi csoport, amely a magyar operáció után külföldön is az AdviseSoft rendszert választotta.


AdviseSoft projekt Romániában - 2008.06.20

Az AdviseSoft, a lízing cégek regionális megoldás szállítója, a közelmúltban együttműködési megállapodást írt alá a Mercedes Benz Leasing csoporttal egy implementációs projektről Romániában. Ez a második ország Magyarország után, ahol a Mercedes-Benz csoport az AdviseSoft lízing informatikai rendszert fogja alkalmazni. A projekt érdekessége, hogy SSC (shared services center) modellben fog megvalósulni. A rendszer tervezett élesbe állási időpontja 2008 szeptember.


Megjelent az AdviseSoft hírlevél - 2008.04.21

Az AdviseSoft legújabb hírlevele PDF formátumban megtekinthető.


Hírlevél 2008


E-mail cím változás - 2007.10.18

2007. október 15-től az AdviseSoft Kft. összes munkatársának az email címe és a technikai email címek (IKR, infó) a következő formátumra változnak:

keresztnév.vezetéknév@advisesoft.com

(természetesen ékezetek nélkül).

A régi email címek még 2007. december 31-ig érvényesek maradnak. A változásra a nemzetközi egységesítés miatt van szükség.


AdviseSoft rendezvény Kijevben - 2007.10.17

A cég ukrán leányvállalata minden ügyfelét meghívta a kijevi Rusz Hotelbe és tartott bemutatót az online igénykezelő rendszeréről (Web IKR), amelyet a közelmúltban vezettek be a piacon a tíz lízing cégnél. A rendezvényt Szabados Igor, az AdviseSoft Ukrajna ügyvezető igazgatója nyitotta meg; a rendszer bemutatót és tréninget Mihail Popov tanácsadó tartotta. Minden ügyfél egyéni jelszót kapott a rendszerhez és megkezdte a Web IKR használatát, mely egy lépés az AdviseSoft csoporton belüli támogatási folyamatok standardizálására.


AdviseSoft Analease termékbemutató - 2007.10.12

AdviseSoft Analease logó
2007. október 10-én sikeresen megrendeztük az AdviseSoft Analease rendszerünk termékbemutatóját. A rendezvényen 4 előadást hallgathattak meg a résztvevők.


IT-Business Leadership Award - 2007.09.05

IT Business Leadership Award logoÜnnepélyes keretek között kapta meg az AdviseSoft a magyar informatikai piac egyik legrangosabb elismerését, az IT-Business üzleti lap által alapított Leadership Award díjat.

A cég a projektfejlesztés kis- és közepes vállalkozások kategória győztese lett és a díjat Busai Péter ügyvezető vette át a magyar informatikai világ több száz vezetője előtt az Inside nevű rendezvényen.

A díj a cég eddigi hazai eredményeinek, nemzetközi sikereinek, az ukrán akvizíciónak és az AdviseSoft nemzetközi stratégiájának szól.


AdviseSoft akvizíció Ukrajnában - 2007.08.01

Miután a magyar tulajdonú AdviseSoft Információtechnológiai Kft. megalapította ukrán leányvállalatát, megvásárolta a helyi lízingszoftver piac "Master Leasing" nevű, vezető integrált megoldását. A cég alapvető célja, hogy a felvásárolt termék további támogatása mellett, saját megoldását, az AdviseSoft Integrált Hitel-, Lízing- és Faktoring-adminisztrációs Rendszer lokalizált verzióját is bevezesse az ukrán piacon.

Míg más közép-kelet-európai – szerb, bolgár és román - piacokon az AdviseSoft helyi partnereken keresztül kíván jelen lenni, addig Ukrajnában saját vállalatot alapított (AdviseSoft Ukraina TOV) az ottani piacban rejlő növekedési potenciál kihasználása érdekében. A gördülékeny átmenet, s nem utolsó sorban a jelentős piac és termékismeret megőrzése érdekében a Master Leasing korábbi csapata, Andrej Galkin vezetésével tovább dolgozik az ukrán AdviseSoft keretein belül.

Az újonnan alakult cég az ukrán piacon elsődlegesen a szolgáltatások minőségének fejlesztését tűzte zászlajára, felkészülve egy magyarországihoz hasonló lízingpiaci boom-ra, ami csak megfelelő színvonalon támogatható. "Még mindig a magyar lízingpiac a legnagyobb a közép-kelet-európai régióban, de a hazai növekedés lassulását tapasztalva más piacok felé is időben nyitnunk kellett" – nyilatkozta Busai Péter, az AdviseSoft Kft. ügyvezetője. "Az ukrán piacban ott a növekedés lehetősége, és némi tapasztalatszerzés után kitűnő kiindulási pont lehet más keleti piacok, például Oroszország felé is".

"A Master Leasing akvizíciója lehetővé teszi az AdviseSoft számára, hogy a lízinginformatikai termékek teljes skáláját kínálja a fejlődő ukrán piacon. Elérkezett az idő, hogy belépjünk a piacra; s a nemzetközi lízingcégek is az irányú igényüket fejezték ki, hogy szükségük lenne egy tapasztalt és megbízható IT partnerre." – mondta Szabados Igor, az AdviseSoft Ukraina ügyvezető igazgatója.

Jelenleg a Master Leasing 12 ügyfelet szolgál ki elsődlegesen Kijevre koncentrálva. A termékpaletta bővítésével az informatikai cégnek immár 26 lízingcsoportban 80 ügyfele, és több mint 1500 végfelhasználója lesz, akik 350 000-t meghaladó lízing-, illetve hitelszerződést kezelnek. Ennek az ügyfélkörnek a kiszolgálását az AdviseSoft csoport 70 szakemberrel látja el két helyszínen, Budapesten és Kijevben.

Az immár Magyarországon és Ukrajnában is piacvezető AdviseSoft büszke arra, hogy ügyfelei között olyan nemzetközi lízingcégek találhatóak, akiknek két közép-kelet-európai országban is nyújthat szolgáltatásokat, ilyen a CIB lízingcsoport, a Raiffeisen Leasing Group, az UniCredit Leasing Group, a BNP Paribas Lease Group és a Société Général Equipment Leasing Group.


Megjelent az AdviseSoft hírlevél - 2007.06.27

Az AdviseSoft legújabb hírlevele PDF formátumban megtekinthető.


Hírlevél 2007


AdviseSoft rendszer kompatibilis a Microsoft Office 2007 alkalmazásokkal - 2007.05.17

A Microsoft új fájlformátumokat vezetett be a Microsoft Word, Excel és PowerPoint 2007 alkalmazásban. A cél a fájlok méretének csökkentése, a biztonság és megbízhatóság növelése és a külső forrásokkal való együttműködés javítása volt. Cégünk ezért egy belső tesztelés keretében megvizsgálta az AdviseSoft Integrált Hitel-, Lízing- és Faktoring-adminisztrációs Rendszer és az új Office 2007 együttműködését. A vizsgálat az előzetes várakozásoknak megfelelően azt az eredményt hozta, hogy az Advisesoft rendszer kompatibilis a Microsoft Office 2007 alkalmazásokkal.


AdviseSoft: nemzetközi lehetőségek és kihívások - 2007.05.11, Világgazdaság

Nem érzékelte a hazai lízingpiac lassulását a lízing szoftverek terén piacvezető AdviseSoft Kft.- fogalmazott Szabados Igor kereskedelmi igazgató. A társaság elkészítette hároméves nemzetközi terjeszkedési stratégiáját, amely öt országra és öt cégcsoportra fókuszál.

- Meglátásuk szerint milyen tendencia jellemzi a hazai lízingpiacot?
- Nem érzékeltük a piac lassulását, folyamatosan bővül a piaci szereplők száma, elsősorban az ingatlanlízing területén. Több új belépő is az AdviseSoft integrált lízingszoftverét választotta, ám akadt olyan érdeklődő is, aki alapszintű rendszert keresett, nyomott áron. Az AdviseSoft nem kíván a szolgáltatások szintjéből engedni, így az árversenyben sem tud részt venni. Bővülés előtt állunk: létszámunk ez év végére meghaladná a 60 főt, ami elsősorban a nemzetközi fejlesztés számlájára írható.

- Az elmúlt évben jelentek meg első ízben a nemzetközi színtéren. Az idei évet milyen új projektek jellemezhetik?
- A tavalyi év a felkészülés éve volt, tucatnyi országban jártunk, bemutatókat tartottunk, a visszajelzések igen pozitívak voltak, az AdviseSoft neve már ismerősen cseng a közép-kelet-európai régióban is. Célunk, hogy kis lépésekben, tudatosan építsük nemzetközi jelenlétünket. Hároméves nemzetközi stratégiai tervünk fókuszába öt országot és öt cégcsoportot helyeztünk. Az öt ország közül négyben - Szerbia, Bulgária, Románia és Ukrajna - már vagy fut projekt, illetve előkészítés alatt van, ám 2007-ben realizálódik. Azon nemzetközi cégcsoportokat céloztuk meg, akik már Magyarországon is "kipróbáltak" minket, azaz a mi rendszerünket használják – mint például CIB Lízing Csoport. De a szlovén NLB Leasing csoport is induló bolgár cégéhez minket választott.

- Az egyes országokba saját szakembereiket küldik, vagy helyi cégeket alkalmaznak?
- Igyekszünk minden országban helyi partnert felkutatni, akiknek a képzésére komoly hangsúlyt fektetünk. A helyi supportot ők végzik, az implementálást viszont az AdviseSoft szakemberei, ám a legnagyobb gondot éppen ezen a téren látom. Szűk azok köre, akik jól beszélnek idegen nyelveket, mobilisak, s informatikai vénával rendelkező számviteli szakembereknek számítanak.


Lízingszövetségi tagság - 2007.01.18

2007 év elejével az AdviseSoft pártoló tagja lett a Magyar Lízing és Finanszírozó Társaságok Szövetségének. A cég eddig is több szövetségi rendezvényt, szakmai napot támogatott, ezt követően, mint a szövetség társult tagja fog aktívan részt venni munkájában. Az AdviseSoft ügyfelei közül is több mint 10 vállalat tagja a Magyar Lízing szövetségnek.


Lízing szakmai napok szponzoráció - 2006.11.24

A Magyar Lízing és Finanszírozó Társaságok Szövetsége 2006. november 17-én rendezte éves Lízing Szakmai Napok rendezvényét a Visegrádon. A konferencián - amelynek arany fokozatú támogatója volt az AdviseSoft - nemzetközi és magyar szakemberek tartottak előadást az európai és magyar lízingpiacról, és a szakmát foglalkoztató aktuális kérdésekről. A 10 éves AdviseSoft volt a rendezvény gálavacsorájának támogatója a visegrádi Reneszánsz étteremben.


Előadás a Török Lízingszövetség előtt - 2006.11.09

Az AdviseSoft a Török Lízingszövetség (FIDER) meghívásának eleget téve előző héten előadást tartott a 41 tagvállalatból álló szövetség elnökségének, lízing cégvezetők és informatikai vezetők előtt. Ez volt az első alkalom, hogy nemzetközi fejlesztésének következő állomásaként az AdviseSoft bemutatkozott a török lízing piacon.


Évfordulós logó - 2006.11.06


Az AdviseSoft integrált hitel-, lízing és faktoring rendszerének fejlesztése 10 évvel ezelőtt kezdődött. Ennek alkalmából cégünk az elkövetkező hat hónapban 10. évfordulós megkülönböztető logót fog használni minden kiadványában és honlapján. Szeretnénk megköszönni minden ügyfelünknek és partnerünknek az elmúlt 10 évet!


Megjelent az AdviseSoft hírlevél - 2006.09.14

Az AdviseSoft legújabb hírlevele PDF formátumban megtekinthető.


Hírlevél 2006


Regionális partnerség piacvezetők között - 2006.08.30

Szándéknyilatkozatot írt alá az AdviseSoft Információtechnológiai Kft. és a CIB Rent Operatív Lízing Részvénytársaság. A megállapodás értelmében a CIB Lízing csoport az AdviseSoft-ot választja informatikai partneréül regionális terjeszkedéséhez.

Az AdviseSoft és a CIB Lízing megállapodása három országra, Romániára, Szerbiára és Ukrajnára szól, ahol a CIB a közeljövőben leányvállalatot fog alapítani és leányvállalatainál is a Magyarországon használt AS rendszert szándékozik használni. A magyarországi piacvezető, a CIB Lízing csoportnál jelenleg mintegy 500 munkatárs használja a rendszert, amely több mint 170 000 aktív szerződést kezel. Az AdviseSoft Integrált Hitel-, Lízing- és Faktoring terméke szintén piacvezető a maga területén, amely a magyar lízing piacon 70 %-os piaci részesedéssel rendelkezik.

Lízing rendszer cirill betűkön
Szeptember elején indul az implementációs projekt a szerb Intesa Leasing Beograd-nál, amely a CIB Lízing és a szerb Banca Intesa ad Beograd közös tulajdonában lévő pénzügyi lízingcég. A megoldásszállító országspecifikus felmérései már áprilisban megkezdődtek Szerbiában; a tervek szerint a szeptemberi kezdést követően a rendszer január elején kezdi meg élesben a működését. Az Intesa Leasing Beograd év eleje óta meglévő pénzügyi lízing cége mellé hamarosan egy operatív lízing céget is alapít; mindkét céget az AS rendszer fogja kiszolgálni. Balázs Péter, a CIB Lízing nemzetközi igazgatója és a szerb leányvállalat igazgatótanácsának tagja szerint a "belgrádi székhelyű cég célja, hogy a Bank mintegy 160 fiókos, egész Szerbiát lefedő hálózatára építve, három éven belül a szerb piac legnagyobb lízing cégei közé kerüljön és ezt informatikai oldalról az AS rendszerre támaszkodva látja leginkább elérhetőnek".

A szerbiai cég mellett a román és az ukrán piacon szeretne lízing céget indítani a CIB és ehhez az AdviseSoft AS Light rendszerét használná. Az AS Light terméke egy ún. "best practice" implementáció, amely kifejezetten zöldmezős lízingcégek számára lett kifejlesztve a cég 16 banki csoportnál és több mint 80 ügyfélcégnél megszerzett tapasztalata alapján. "Az előre felparaméterezett termék bevezetési ideje a hasonló lízing informatikai megoldásokhoz képest jelentősen rövidebb idő alatt, 3-5 hónap alatt vezethető be cégmérettől és országspecifikus pénzügyi és jogszabályi elvárásoktól függően. A szerb projekt érdekessége, hogy ez lesz az első alkalom, hogy az AdviseSoft rendszer élesben is fusson cirill betűkkel" – mondta Szabados Igor az AdviseSoft nemzetközi üzletfejlesztésért felelős képviselője.

Mivel az AS Light a piaci standard működéseknek megfelelően előre felparaméterezett, az implementáció a főbb folyamatokat tekintve elsősorban finomhangolási feladatokkal jár, ezáltal jelentős ügyfélerőforrást takarít meg. Mindemellett természetesen jut idő az egyedi megközelítésű funkciók kialakítására is. "A lízing piacon fontos a gyors döntés és a rövid implementációs idő és az a képesség, hogy a rendszer expanzívan tudjon növekedni a lízingcéggel" emelte ki Balázs Péter. Hozzátette, hogy ezek kellettek ahhoz hogy a helyi szolgáltatók helyett a Magyarországon bevált AdviseSoft-ot válasszák regionális szinten is.

Régiószintű növekedés
Az AS rendszernek köszönhetően a magyar anyavállalat ugyanazokat a riportokat fogja kapni szerbiai, majd később más KKE-i leányvállalataitól is, amelyeket Budapesten kap. Ráadásul az AS rendszer MultiLanguage moduljának köszönhetően használat közben lehet magyarról angolra és németre vagy éppen az adott ország lokális nyelvére váltani. Az AdviseSoft célja, hogy a KKE-i régióban is, mint Magyarországon piacvezető informatikai megoldássá váljon a lízing piacon. Ennek fontos állomása a CIB Lízing csoporttal kötött partneri megállapodása.


Megújult honlap - 2006.07.10

Július 10-től elérhető az AdviseSoft honlap grafikailag megújult és újrastrukturált változata!


AdviseSoft RoadRunner - 2006.06.30

Elkészült a cég új terméke, az AdviseSoft RoadRunner webes ajánlatadó. A termék a lízingcégek számára elérhető kihelyezést támogató rendszer, amely a lízingcég által meghatározott kondíciók betartásával, a lízingbevevő igényeihez testre szabható módon ad lehetőséget külső helyszínen, a kihelyezett ügynököknél, vagy vidéki fiókokban – lízing ajánlat készítésére.

A többnyelvű megjelenítést is támogató rendszer megvalósítása során kiemelt figyelmet fordítottunk a biztonságosságra és a felhasználóbarát felületekre. A rendszerrel – amelyre máris nagy az érdeklődés – három különböző típusú ajánlat készíthető: ajánlati mátrix, anonim ajánlat és konkrét ajánlat.


Fortis Magyarország - 2006.06.29

Új céget köszönthetünk az AdviseSoft ügyfelei között: megállapodás született a Fortis Hungary lízingcégeivel. A belga Fortis Lease Group két magyar lízingcéget vásárolt meg (Innotrade és Takleasing) és egy harmadikat fog létrehozni, melyeket mind az AdviseSoft rendszer fog kiszolgálni.

Az 1989-ben alapított Innotrade Leasing Rt., független, főként kisvállalatok kiszolgálására specializálódott lízing tevékenységgel foglalkozó vállalat. Üzleti tevékenységéből származó árbevétel 80%-a forint alapú és a fennmaradó 20% már jelenleg is euró. Testvérvállalata a Takleasing Rt. elsősorban vállalati és magánszemélyekhez kapcsolódó pénzügyi és ingatlan lízing tevékenységet folytat.

A vállalatok székhelye Budapesten található és rendelkeznek két további értékesítési irodával Pécsett és Győrben. A két vállalatnál összesen 28 fő dolgozik teljes munkaidőben.

A Fortis Lízing Csoport (Fortis Lease Group (FLG)) a Fortis 100%-os tulajdonú leányvállalata.
A Fortis Lízing Csoport (FLG) 500 munkatárssal rendelkezik és Belgiumban, Hollandiában, Luxemburgban, Franciaországban, Portugáliában, az Egyesült Királyságban, Spanyolországban, Németországban, Olaszországban, Lengyelországban, Cseh Köztársaságban és Svájcban működik.

A Fortis Bank 37,4 milliárd eurós tőkésített piaci értékével, egyike Európa húsz legnagyobb pénzintézetének.


AdviseSoft Felhasználói Tanfolyamok - 2006.06.28

Cégünk mindent elkövet annak érdekében, hogy Ügyfeleink az általunk fejlesztett eszközöket minél hatékonyabban tudják saját céljaik megvalósítására alkalmazni. A hatékony felhasználást a jól kezelhető felület és a széles funkcionalitás mellett a jól felkészített munkatársak segítik elő elsősorban. Ennek a célnak a megvalósítása érdekében készítettük el az AdviseSoft Integrált Hitel- és Lízingadminisztrációs rendszerhez kapcsolódó tanfolyamokat az alábbi témakörökben:


 • AFT - Front Office (Partner- Ügylet paraméterezés, Work-flow, Jutalékkezelés, Szerződésmódosítások, Kalkuláció, Ügyletzárás)

 • AFT - Késedelmes ügyintézés (Késedelmi kamat, Felszólító levelek (bizonylatok), Pénzügyi jelentés, Késedelmes ügyintézés, Késedelmes megjegyzések)

 • AFT - Pénzügy (Bejövő számla, Kimenő számla és bizonylat, Bank kezelés, Utalások, Kipontozás, Folyószámlalisták, Refinanszírozás)

 • AFT - Számvitel (Kontírozás, könyvelés, ÁFA kezelés, Elhatárolás, Kamatfelfüggesztés, 0-s könyvelés, Átértékelések (ügylet, számla, bank), Időszaki zárás, Listák)

 • AFT - Tárgyi eszköz (Aktiválás, Értékcsökkenés elszámolás, Kivezetések)

 • AFT - Kockázatkezelés (Scoring, Bírálati ív, Kapcsolódó listák)

 • AFT - Üzemeltetés (AS rendszer felépítése, Szerződéses feltételek, Kommunikációs csatorna(WEB IKR), Belső folyamataink verziók, Üzemeltetési feladatok (ORACLE), AS_updater)

A tanfolyam áttekintést nyújt az Advisesoft rendszer legfontosabb folyamatairól és alapfunkcióiról. A cél nem csak az egyes tranzakciók kezelésének megismerése, hanem átfogó ismeretek megszerzése a minél sikeresebb munkavégzés érdekében. A tanfolyam végén a hallgatók mind az elméleti, mind a gyakorlati tudásukról két lépcsős vizsga keretében adnak számot. kapnak. A tanfolyamokhoz részletesen kidolgozott oktatási segédleteket készítettünk.


Sikeres minőségirányítási audit az AdviseSoft-nál - 2006.01.10

TÜV logóCégünknél 2005.12.14-15-én az AdviseSoft Kft. valamennyi szolgáltatási folyamatát ellenőrizve, minőségirányítási auditot tartottak a TÜV Rheinland InterCert szakemberei. A minőségirányítási rendszer auditja kimagasló, eltérés nélküli eredménnyel zárult. Ennek folytán cégünk a DIN EN ISO 9001:2000 nemzetközi szabvány szerinti minőségbiztosítási rendszer követelményeinek megfelel.


Planet Lízing az AdviseSoft rendszer Light verziójával lép a piacra - 2006.01.02

A Planet Lízing Zrt., mint újonnan létrehozott finanszírozó lízingcég, az AdviseSoft Light rendszer támogatásával indítja el szolgáltatásait a közeljövőben.


Megjelent az AdviseSoft hírlevél - 2005.12.21

Az AdviseSoft legújabb hírlevele PDF formátumban itt megtekinthető.


HEFOP támogatási szerződés aláírása - 2005.04.18

Cégünk, a Freesoft Rt. által vezetett konzorcium tagjaként, 2005. január 31-én támogatási szerződést írt alá a Foglalkoztatáspolitikai és Munkaügyi Minisztériummal, mint támogatóval. A Minisztérium képviseletében a Humánerőforrás-fejlesztés Operatív Program és EQUAL Program Irányító Hatósága jár el. A támogatási szerződés azonosító száma: HEFOP-3.4.2-P.-2004-06-0047/2.0 A szerződés keretében konzorciumunk munkatársai minőségbiztosítási és tesztelési képzésen vesznek részt a szerződésben foglalt támogatási feltételek szerint. A projekt megvalósításának időtartama: 2005. március 1. - 2006. január 31. A projekt az Európai Szociális Alap és az Európai Regionális Fejlesztési Alap társfinanszírozásával valósul meg.


SCD Lízing is az AdviseSoft rendszer mellett döntött - 2005.03.04

Az SCD Group Management Kft. újonnan létrehozott ingatlanfinanszírozó lízingcége is az AdviseSoft rendszer bevezetése és használata mellett döntött, így az AdviseSoft rendszert használó ügyfélcsoportjaink száma 14-re bővült. A cég a rendszerbevezetést követően 2005. második negyedévében indítja az AdviseSoft rendszer éles üzemű használatát.


Új WEB IKR - 2005.01.31

2005. január 31.-től minden ügyfelünk a megújult WEB IKR modulunkat éri el. A modul újraírását a technológiai korszerűsítés mellett az ügyfél oldali igények magasabb szinten történő kiszolgálása tette szükségessé. A rendszerrel kapcsolatban a legújabb technológiát használtuk fel, ami egy háromrétegű alkalmazásban öltött testet. A kliensen futó böngésző jeleníti meg a felhasználói felületet, A középső alkalmazásszerver réteget Apache Tomcat szervlet konténer (java alapú webszerver) alkotja, illetve igény szerint lehet bármely tetszőleges a Servlet 2.3 API-t megvalósító J2EE alkalmazásszerver is, az adatbázis réteget Microsoft SQL Server kiszolgáló vezérli.

A korszerű technológia választása nem titkoltan tapasztalat szerzésre is irányult, melynek eredményeit hosszabb távon az AS rendszer korszerűsítése során is fel kívánunk használni.

Meglátásunk szerint a funkcionalitás teljes mértékben kiválthatja az igények kettős (ügyfél oldali és IKR) nyilvántartását és jelentősen javítja az ügyfeleink és a szakértőink közvetlen kommunikációjának hatékonyságát.


Megjelent az AdviseSoft hírlevél - 2004.10.14

Az AdviseSoft hírlevél PDF formátumban itt megtekinthető.


AXON is az AdviseSoftot választotta - 2004.10.13

Az AXON Bérlet Kft. is az AdviseSoft rendszert választotta, így 13. ügyfelünkként (cégcsoport) a tervezett 2005. év eleji endszerátállást követően, számukra is az AdviseSoft rendszer nyújt támogatást a mindennapi működésben.

Az AXON csoport 2003. évi tőkekihelyezése alapján a Lízingszövetség 2003-as adatai alapján a 23. helyet foglalta el a magyar ízingpiacon. Az AXON-nal az AdviseSoft rendszert használó lízingcég-csoportok száma elérte a tizenhármat. Bízunk abban, hogy a 3 és fél hónapos implementációs és adatmigrációs projekt eredményeképp új ügyfelünk is megelégedéssel fogja használni rendszerünket és veszi igénybe szolgáltatásainkat.

A rendszer moduláris felépítése, az elérhető funkciók körének paraméterezéssel történő kiegészíthetősége, új ügyfelünk számára is lehetőséget biztosít az esetleges később integrálandó, kiegészítő funkciók, modulok bevezetésére.


ADV v. 266 – Elérhető és megújult funkcionalitások - 2004.09.22

266-os verzió 2004. augusztus 1-je óta áll ügyfeleink rendelkezésére.
A verzióban kiemelt szerepet kapott a megújult tárgyi eszköz és készlet modul, melyek révén a teljes régi backes rendszer 100%-ban kiváltásra került.
A verzió elkészítésekor különös hangsúlyt fektettünk továbbá az egyes funkciók sebességének optimalizációjára. A statisztikai adatok alapján a szoftver a kiemelt területeken 5 -25 %-kal hatékonyabban kezeli le a kapott utasításokat.
A verzióban ezen kívül körülbelül 1000 fejlesztést igénylő IKR igényt dolgoztunk fel.

A verziókiadást megelőzően cégünk több mint 500 munkaórát fordított a már elkészült rendszer integrált tesztelésére. A belső tesztelésekről készített jegyzőkönyveket a verzióhoz mellékeltük az ügyféloldali átvételi folyamatok támogatása érdekében.

Licencelhető funkcionalitások:
• Devizás számlázás
• Csoportos ügyletaktiválás, Csoportos ügyletzárás
• Csoportos beszedési megbízások kezelése
• Jutalék bizonylatok kezelésének megnövelt automatizálása
• Tőkeelemek automatikus számlázása
• Automatizált továbbszámlázás


EU-támogatások – Humánerőforrás-fejlesztési Operatív Program sikerek - 2004.09.10

A HEFOP keretein belül olyan Európai Uniós vissza nem térítendő képzési, fejlesztési támogatásra pályáztunk, mellyel munkatársaink tudását és szakmai hozzáértését növeljük.

Végre igazán élvezhetjük az Európai Unió előnyeit, hisz most munkatársaink továbbképzését jelentős támogatással valósíthatjuk meg. E támogatások segítségével határozottan emelhető mind munkatársaink általános szakmai, mind ügyfeleink számára nyújtott szolgáltatásaink színvonala. Cégünk egyénileg és konzorciumokban is sikeresen pályázott, az elnyert támogatás összegét tekintve pedig a legjobban támogatott top 15 cégek között van. Terveink szerint az oktatással növeljük szervezői, fejlesztői és támogatói területeink hatékonyságát, folytatjuk rendszerünk korszerűsítését. A tanfolyamokon keresztül kollégáinkat pozitívan motiváljuk, illetve biztosíthatjuk szakmai továbbfejlődésüket.


IKR sikerek - 2004.08.22

Belső igénykezelő rendszerünk testre szabott verziója újabb megrendelőnél került bevezetésre.

Az AdviseSoft IKR rendszere több egyedi kiválasztási folyamat és tender során a SUMMIT Rt., MKB-Euroleasing belső fejlesztő csapata után az EUROMACC Kft.–nél is bevezetésre került.

Mindhárom cég a saját fejlesztésű rendszerek igénykezelési, verziókezelési folyamatait szándékozik finomítani, mérhetővé tenni, hogy méginkább megfeleljen a piaci kihívásoknak. A rendszer folyamatban lévő bővítése a szolgáltató oldali hatékonyságnövelés mellett a megrendelő verzió-átvételi, igénykezelési, ellenőrzési és adminisztrációs folyamatainak leegyszerűsítésére törekszik.

A megnövekedett igények érdekében dedikált csapatot állítottunk a termék továbbfejlesztésére.


Az AdviseSoft Kft. augusztus 1-jétől új irodába költözött - 2004.08.01

2004. 08. 01-jétől az AdviseSoft Kft. Budapesten, Váci út 99. szám alá költözött, ahol a korábbiakhoz képest jobb körülmények között tudjuk kiszolgálni ügyfeleink igényeit. Az irodánkban a munkahelyek mellett, az ügyfél oldali tesztelési feladatok hatékonyabbá tétele érdekében Teszt Labort alakítottunk ki.

Előzetes egyeztetést követően ügyfeleink számára térítésmentesen lehetőséget biztosítunk, hogy az általa megrendelt és általunk elkészült fejlesztési igények megfelelő működését - ß teszt keretében - a verziókiadás előtt letesztelje. A ß teszt során felmerülő hibákat és módosítási igényeket az észlelést követően át tudjuk vezetni a forráskódon. Tapasztalataink szerint ezzel a módszerrel saját és ügyfeleink verzió átadás – átvételi munkájának hatékonyságát jelentősen tudjuk növelni.

Kialakítottunk egy külső, távoli hozzáférést belső tesztadatbázisainkhoz, melyen keresztül, megfelelő autentikációt követően, ügyfeleink a saját kliens gépeik segítségével bejelentkezhetnek szervereinkre és az elkészült, átadásra váró funkcionalitásokat letesztelhetik.


Oracle Hungary Partnerdíj - 2003.06.20

2003-ban az AdviseSoft Információtechnológiai Kft. az Oracle Hungary Partnerdíjával lett kitüntetve, mint Az év DNS-Oracle különdíjazottja.